Historikk

MoniK Regnskap AS ble stiftet i det forrige århundret, nærmere bestemt 30.12.1999 av Svein A.B. Olsen og het da Sabo Regnskap og Økonomitjenester AS. Selskapet ble imidlertid kjøpt av Monica Kristiansen i november 2017 og fikk derved navnet Monik Regnskap.

Regnskap og teknologi

Vi er interessert i teknologi og data spesielt. Slik har vi hele tiden kunnet følge utviklingen i regnskapsbransjen både når det gjelder regnskapsprogram, forenkling i skjemaer og prosesser med mere. Vi har derfor i dag gode og ressursbesparende programmer og rutiner for å utføre jobben vi skal gjøre. Som en kuriositet kan vi nevne at MoniK Regnskap var ett av de første regnskapsbyråene i Finnmark som tok i bruk skanning av bilag tidlig på 2000-tallet.

Fra å ha alt av bilag på papir på arbeidsbordet og i permer, samt alle regnskapsprogram installert på lokal server på kontoret mottar vi i dag de aller fleste bilag digitalt – direkte inn i regnskapsprogrammet. Alle program vi bruker i jobben er «i skyen», noe som medfører større sikkerhet for lagring av data. Vi kan jobbe fra nesten hvor som helst og ha norske kunder med kontorsted i hele verden, for eksempel i Vadsø, Alta, Måløy og Singapore.

Med dagens teknologi er det meste mulig.

Sabo Regnskap Om Oss
Monica Kristiansen Sabo Regnskap

«Jeg strekker meg langt for å oppfylle dine ønsker innenfor tjenestene MoniK Regnskap AS leverer.»

Monica, Daglig Leder, Monik Regnskap AS

I forrige århundre, nærmere bestemt 1966, ble jeg født. Jeg er mor til to voksne menn, og tro det eller ei så er jeg foreløpig bestemor til to små frøkner.

Variert formalkompetanse har jeg, men trekker her fram bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Alta 2001 som har ført meg til der jeg er i dag – Autorisert regnskapsfører, eier og daglig leder.

Foruten om jobben som jeg elsker så liker jeg å lage mat og nyte den sammen med familie og gode venner. Jeg er opptatt av å benytte meg av maten som jeg høster fra naturen og kombinerer gjerne turene i skog og mark med trening.

Jeg liker å se på meg selv som kreativ praktiker og prøver å få tid til forskjellige håndarbeidsaktiviteter i mine ledige stunder. I tillegg liker jeg oppussingsprosjekter/boligprosjekter i form av bygging, maling, tapetsering etc. og hjelper gjerne familie og venner når de skal pusse opp boligen sin.

LURER DU PÅ NOE INNEN REGNSKAP?

Legg igjen e-posten din så kontakter vi deg innen 2 virkedager.